Kom wekelijks socializen, netwerken en party'en met vrienden en collega's! Leg nieuwe en interessante contacten op trendy locaties! Snuif er de leuke sfeer. Kortom, word nu lid van Businesscontact.

Word lid

Businesscontact is een netwerk voor dynamische professionals. Onder het motto “Business Meets Pleasure”, organiseert Businesscontact wekelijks gezellige After Work events voor wie met collega's, vrienden en klanten wil netwerken op de mooiste locaties in Vlaanderen!

over ons

Over Ons

Businesscontact is een netwerk voor dynamische professionals. Mensen die zich tussen de 25 en de 45 jaar "voelen" en beroepshalve actief zijn.  Wekelijks organiseert Businesscontact stijvolle events in de meest sfeervolle etablissementen in Vlaanderen.
 

Businesscontact onderscheidt zich door te focussen op "networking" in combinatie met een flinke portie ontspanning.  Dit is de manier om efficiënt én succesvol nieuwe mensen te ontmoeten en interessante contacten te leggen.

Businesscontact wordt gerund door een team van ervaren zakenmensen en werkt samen met een communicatiespecialist en een eventteam.


Het Businesscontact ledenbestand bestaat uit mannelijke en vrouwelijke bedienden, managers, ambtenaren, beoefenaars van vrije beroepen, ondernemers en zelfstandigen.  Mensen die het allemaal al jaren druk hebben met hun carrière, maar het zakelijke minstens even graag aan het aangename koppelen.


Businesscontact werd in 2002 opgericht. Sindsdien heeft het een goede naambekendheid in  Vlaanderen opgebouwd en zich als een A-merk gepositioneerd.

Businesscontact is vertegenwoordigd over gans Vlaanderen.  Ook Wallonië staat op de planning, zodat Businesscontact nationaal vertegenwoordigd is.

Wil je ook interessante mensen ontmoeten “after work”, gezellig socializen en fun beleven, registreer je dan nu voor één van onze after work events en ontdek zelf wat Businesscontact je oplevert.

Veel plezier!

Het Businesscontact Team.