Businesscontact est un réseau pour professionnels dynamiques actifs, âgés entre 25 et 45 ans. Businesscontact organise chaque semaine des événements de classe dans les établissements les plus agréables de Flandres.

Qui sommes-nous?

Rejoignez-nous chaque semaine pour faire de nouvelles rencontres en compagnie de vos amis et collègues! Etablissez de nouveaux contacts intéressants dans des endroits trendy! Profitez de l’ambiance agréable. Bref, devenez dès maintenant membre de Businesscontact.

Devenez membre

Témoignages

Katrijn, Sales Assistant

Ik heb van het Businesscontact feel-good-gevoel geproefd in Le Bar in Brugge! Wel jammer dat er een beetje te veel volk was…. Goed dat er nu een limiet staat op het aantal inschrijvingen.
 

Sofie, Zaakvoerder

Hallo!
Het was heel leuk donderdag in de Culture Club! Thankx!

Patrick, Bediende

Beste BC Team,
De netwerksessie en party in Gent was heel leuk. De ontvangst super. De mensen waren gezellig én mooi :-). Het was fijn om er terug bij te zijn. Beste groeten en tot de volgende keer!

Ann, Verzekeringsagent

Beste Businesscontactteam!
Jullie hebben echt een super initiatief! Perfect om te netwerken. Via Businesscontact heb ik trouwens een toffe job gevonden!
 

Jonathan, Business Developer

Bedankt voor de sublieme verzorging van het Businesscontact event in de Zuri in Knokke. Het was top! We hebben veel contacten gelegd, zowel zakelijk als persoonlijk. Jullie mogen ons zeker verwachten volgende keer!

Tom, PR & Communicatie medewerker

Bedankt voor de gezellige avond in Gent. Het is altijd leuk om nieuwe mensen te ontmoeten en met leuke nieuwe initiatieven kennis te maken.

Businesscontact

Keer op keer een topevent realiseren is onze doelstelling. Jullie kunnen ook helpen! Geef ons jouw mening!


Page: | 1 |