Kom wekelijks socializen, netwerken en party'en met vrienden en collega's! Leg nieuwe en interessante contacten op trendy locaties! Snuif er de leuke sfeer. Kortom, word nu lid van Businesscontact.

Word lid

Businesscontact is een netwerk voor dynamische professionals. Onder het motto “Business Meets Pleasure”, organiseert Businesscontact wekelijks gezellige After Work events voor wie met collega's, vrienden en klanten wil netwerken op de mooiste locaties in Vlaanderen!

over ons

Testimonials

Katrijn, Sales Assistant

Ik heb van het Businesscontact feel-good-gevoel geproefd in Le Bar in Brugge! Wel jammer dat er een beetje te veel volk was…. Goed dat er nu een limiet staat op het aantal inschrijvingen.
 

Sofie, Zaakvoerder

Hallo!
Het was heel leuk donderdag in de Culture Club! Thankx!

Patrick, Bediende

Beste BC Team,
De netwerksessie en party in Gent was heel leuk. De ontvangst super. De mensen waren gezellig én mooi :-). Het was fijn om er terug bij te zijn. Beste groeten en tot de volgende keer!

Ann, Verzekeringsagent

Beste Businesscontactteam!
Jullie hebben echt een super initiatief! Perfect om te netwerken. Via Businesscontact heb ik trouwens een toffe job gevonden!
 

Jonathan, Business Developer

Bedankt voor de sublieme verzorging van het Businesscontact event in de Zuri in Knokke. Het was top! We hebben veel contacten gelegd, zowel zakelijk als persoonlijk. Jullie mogen ons zeker verwachten volgende keer!

Tom, PR & Communicatie medewerker

Bedankt voor de gezellige avond in Gent. Het is altijd leuk om nieuwe mensen te ontmoeten en met leuke nieuwe initiatieven kennis te maken.

Businesscontact

Keer op keer een topevent realiseren is onze doelstelling. Jullie kunnen ook helpen! Geef ons jouw mening!


Pagina: | 1 |